Kwiksleiding

Lillan Cineger

Hallo iedereen!

Mijn naam is Lillan, ik ben 20 jaar en wordt dit jaar leidster bij de Kwiks. Ik ga net starten aan mijn tweede jaar verpleegkunde aan de Karel de Grote hogeschool. Het is al een aantal jaar mijn droom om verpleegster te worden omdat ik er graag ben voor anderen, hen graag ondersteun en verzorg als het even niet goed met hen gaat. Vandaar dat ik een heel zorgzaam persoon ben en graag met kinderen omga. Het is al een tijdje geleden sinds ik in de Chiro heb gezeten maar ik heb dit vroeger 6 jaar gedaan. Dit is mijn 2de jaar als leiding en ik heb er heel veel zin in!

Wat ik zelf ook één van de leukste dingen vind aan de Chiro is dat je je er volledig jezelf kan zijn, eens gek kan doen en je kan amuseren met je vriendinnen. Geweldig toch?
 

Hopelijk zie ik jullie snel op de eerste en volgende Chirozondagen, ik kijk er al vast naar uit!

Liefs,

Lillan xxx

Contact: 0492/83.20.46.


Zara Sempels

Hey daar Kwiks!

Ik ben samen met Lillan jullie nieuwe leiding voor dit jaar, hoera!!

Ik zal eerst en vooral mezelf eens voorstellen. Mijn naam is Zara Sempels, ik ben geboren op 17 juli 1999 en ben dus 18 jaar oud. Ik woon in Duffel.

Ik zit al zo'n 9 jaar in de Chiro en begin nu aan mijn eerste jaar als leiding, Ik heb 2 broers, Ruben en Mauro. Mauro zit bij de Speelclub bij de jongens en mijn broer Ruben heeft ook 1 jaartje in de Chiro gezeten. Ook heb ik nog 1 zus Bo, die jullie allemaal wel kennen van de Aspiranten.

Ik ben net afgestudeerd aan de middelbare school en ik ga nu International Tourism & Leisure Management studeren aan Thomas More in Mechelen.

Mijn hobby's zijn uiteraard Chiro, piano en af en toe ga ik wel eens naar de fitness.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met Lillan jullie leiding te worden voor het komende jaar. We gaan er samen een fantastisch jaar van maken!

Contact: 0473/41.32.64