Ribbelleiding

Ellen Van Eyken

Ik ben Ellen, de helft van de ribbelleiding van dit jaar. Ik ben geboren op 25 augustus 1998. Ik ben dus 19 jaar oud. Ik woon in Sint-Katelijne-Waver. Dit zal mijn 13de chirojaar zijn waarvan mijn eerste jaar als leidster en groepsleiding.

Verder breng ik veel tijd door op school, dit jaar begin ik aan mijn 2de jaar Verpleegkunde in Thomas More Mechelen. Mijn voornaamste hobby is toch wel de chiro maar ik ben ook altijd wel te vinden voor een avond uit met vrienden.

Samen met mijn medeleidster Kaat zie ik het helemaal zitten om jullie een superleuk jaar te bezorgen!

Groetjes Ellen

Contact: 0479/44.99.30


Kaat Hendrickx

Hoi!

Ik ben Kaat Hendrickx, de andere helft van jullie ribbel-leiding! Ik ben 18 jaar oud en ik ben zowat opgegroeid in de Chiro. Aangezien mijn beide ouders in de kookploeg zitten, loop ik hier al sinds kleins af aan rond. Ik begin nu aan mijn 13de jaar in de Chiro, waarvan mijn eerste jaar als leiding.

Ik heb 2 zussen & een super schattige kat, Jacky. Mijn 2 zussen zaten ook in de Chiro maar zij zijn ondertussen al gestopt:(

Ik ben net afgestudeerd aan de middelbare school en ik ga dit jaar Interieur Vormgeving studeren aan Thomas More in Mechelen.

Ik ben er zekr van dat het een top jaar wordt!

Vele groetjes! Xxx

Kaat!

Contact: 0477/24.48.78


Daphne Maes

Hallo, ik ben Daphne en ik ben 17 jaar en ik heb 3 jongere broers en 1 zus. Mijn hobby is paardrijden, als sinds mijn 8. Ik heb zelf een paard, 5 kippen, 4 gerbils en 2 katten. Ik woon zelf ook in Elzestraat. En op school zit ik in het 6de gezondheid en welzijnswetenschappen.

​Ik ben sinds dit jaar voor het eerst leiding geworden bij de ribbels. Ik heb geen ervaring met chiro maar heb wel een beetje ervaring door mijn stages en ik ben monitor bij Joetz.

​Mijn vriend Bob zit al wel heel zijn in de chiro en is nu ook leiding.

​Ik vind het super tof om met de kinderen bezig te zijn en om ze eens heerlijk te zien genieten op zondag middag.

​Vele groetjes en tot zondag!

Contact: 0488/32.33.57