Speelclubleiding

Marin Cineger

Hallo iedereen!

Mijn naam is Marin en ik ben 22 jaar. Dit jaar geef ik leiding aan de Speelclub. Dit is mijn 3de jaar als leiding, ik kijk al vast uit om aan deze grote maar toffe groep leiding te geven samen met Noor!! 

Vele van jullie ken ik nog van 2 jaar geleden bij de Ribbels!! Nu jullie wat ouder zijn gaan we nog meer leuke spelletjes kunnen spelen!! En de nieuwe kindjes wil ik heel graag beter leren kennen!! Jullie zijn allemaal welkom bij de Speelclub.

Dit jaar heb ik de switch gemaakt van het 2de jaar Vroedkunde naar het 2de jaar Verpleegkunde aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen. Wat ik heel erg spannend vind!!

Ik heb 3 zussen waarvan ook 1 leiding is!! ze heet Lillan en geeft leiding bij de Kwiks!! De andere 2 hebben ook bij de Chiro gezeten, maar zij hadden niet zo veel last van de chiromicrobe als wij! ;)

Naast Chiro en school werk ik ook nog in het weekend zo kanik een centje bijverdienen. Wat toch wel belangrijk is!!

Tot zondagnamiddag!

Liefs Marin

Contact: 0493/06.30.40


Noor Van den Broeck

Hallo,

Mijn naam is Noor Van den Broeck. ik ben 16 jaar oud maar op 16 november word ik 17 jaar. Mijn hbby's zijn volleybal en Chiro. Ik begin nu aan mijn 9de jaar volleybal en ik doe nu al 10 jaar Chiro en vind het echt super leuk.

Ik heb echt veel zin om leiding te zijn van de Speelclub. Ik vermoed dat  het een super tof jaar gaat worden, als speelclubleiding samen met Marin.

Ik volg op school de richting gezondheid en welzijnswetenschappen. Deze richting vind ik heel leerzaam, want deze richting is handig voor mijn vele stages in de kleuterschool, lagere school en bij een onthaalmoeder.

Ik heb een zus en die heet Britt en je kan haar herkennen aan haar blauwe fluit want ze is leiding van de Tiptiens. Ik heb helaas pindakaas geen huisdieren maar ik zou graag een hondje willen.

Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in gaan hebben zoals ik. Ik kijk er al vast naar uit!

Contact: 0470/65.73.62


Tini Van Campenhout

Hey, ik ben Tini Van Campenhout! Ik ben 19 jaar en dit al sinds 3 juli 1998. Ik woon in Lembeek (Halle), maar ik kom in't weekend graag naar d'Elzestraat om mijn vriend Brent te zien. Hij zit ook in de leidingsploeg maar wel bij de jongens. Zo ontdekte ik ook de chiro hier. Tof om me voor de tweede jongste groep in te zetten!

Nog wat meer info over mij is: ik heb een zus en twee broers en ik hou van bloemen, dieren, reizen, ... En van jullie!

Hopelijk tot de volgende chirozondag!

Contact: 0496/21.61.19