Tipperleiding

Sarah Ducaert

Hier ben ik dan jullie nieuwe leiding voor het komende jaar. Ik kijk ere al naar uit! Maar eerst voor degene die mij nog niet zo goed kennen of nog beter willen leren kennen zal ik mezelf eerst even voorstellen.

Mijn naam is Sarah en ik ben al op de wereld sinds 7 februari '97. Dit is al mijn 15e jaar in de Chiro, waarvan et 3de jaar in de fantastische leidingsploeg. Buiten de Chiro ga ik wekelijks zwemmen met Cathy, en ik vul mijn vakanties goed op door te gaan werken voor de Grabbelpas van Mechelen. 

Mijn huis staat nog steeds gevestigd in Muizen. Ik weet het, het is een stukje fietsen maar dat heb ik er graag voor over. Mijn ouders wonen ook nog thuis, maar daar heb ik iet zoveel last van :)

Verder heb ik nog 1 fantastische zus Cathy, die na mee te gaan op kamp dat chirogevoel nie meer kon missen, daarom komt ze dit jaar de leidingsploeg terug versterken.

Dit jaar begin ik ook met mijn 2de en laatste jaar van mijn opleiding jeugd-en gehandicaptenzorg in cvo Leuven. Hierna zal ik afgestudeerd zijn als opvoeder. Wat erna gaat gebeuren is ook nog een verrassing voor mij.

Ik kijk er al vast naar uit, en ik ben zeker dat Evelien en ik een top jaar gaan hebben met jullie als groep!

XOXO SarahContact: 0476/76.56.04


Evelien Van de Sande

*/

Gegroet mijn chirovrienden

Ik ben Evelien Van de Sande en ben geboren op 1 september 1997.

Contact