Chiro-kleren

Iedereen herkent meteen het mooie chiro-uniform. Het versterkt het groepsgevoel met de andere Elzestraat meisjes, maar ook met alle andere chiro’s van het land. Ook is het veiliger om in uniform op stap te gaan als iedereen steeds duidelijk te herkennen is.

Wij hebben ook onze eigen T-shirts en truien van Chiromeisjes Elzestraat, die je kan dragen bij de rest van het officiële uniform!

De chiro-kleren zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen gerust tegen een stootje. Dat kan wel belangrijk zijn bij sommige activiteiten. Want we moeten toch wat kunnen ravotten…

Waar kan je jouw uniform krijgen?

Het officiële chiro-uniform is te koop in De Banier. Deze winkel bevindt zich in de O.-L.-Vrouwestraat in Mechelen. Meer info vind je hier.

Het uniform bestaat uit:

  • een rode T-shirt met het chiro-logo op of het T-shirt van Chiromeisjes Elzestraat
  • een beige broek of rok
  • een blauw chiro-hemd of -trui of de trui van Chiromeisjes Elzestraat

Je kan ook nog steeds T-shirts en truien met capuchon van Chiro Elzestraat bestellen. Voor de T-shirts vragen we €15, voor de truien €35. Gelieve hieronder je keuze aan te duiden en het bedrag over te schrijven op rekening BE05 4091 0447 2175 met vermelding van de naam van het kind. Als het bedrag ontvangen is, geven we de T-shirt/trui mee op de eerstvolgende chiro-zondag.

Tweedehands uniformen

Is je chiro-kledij te klein geworden, maar vind je het te duur om telkens een nieuw uniform te kopen? Misschien vinden we er wel een tweedehands voor jou! Of heb je thuis nog een uniform liggen waar je niet meer in kan en dat je graag zou verkopen? Stuur dan een mailtje naar info@chiromeisjeselzestraat.be en vermeld daarin welke maat je zoekt en/of aanbiedt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x